ADOMÁNYOZZ BOLDOGSÁGOT MENTETT KUTYÁKNAK!

Állatvédő egyesületünk fő célja, hogy minél több bántalmazott kutyát tanítsunk meg újra bízni. Rehabilitációs programunk keretében, a sok esetben megkínzott, megvert, lelkileg összetört kutyát kell megtanítani mindenre az alapoktól. Az állatkínzás áldozatainak nagyon sok időre van szüksége ahhoz, hogy ne féljenek az emberektől, ezért egy-egy kutya hosszú ideig van gondozásunkba, mielőtt új családot keresünk neki. A kutyák legkevesebb néhány hónapot vannak gondozásunkban, de inkább sokkal többet, akár több évet is. Ellátásukhoz, gondozásukhoz, gyógykezelésükhöz sok pénzre van szükség, így folyamatosan szükségünk van támogatókra.

Kérlek, támogasd munkánkat 1000 forinttal vagy bármekkora összeggel!

A banki átutaláshoz töltsd ki az űrlapot, választ a "Banki átutalás" fület és kattints az ADOMÁNYOZÁS gombra, majd kövesd az oldalon található instrukciókat! A bankkártyás adományozáshoz töltsd ki az űrlapot és kattints az ADOMÁNYOZÁS gombra, ekkor átirányításra kerülsz a PayPal oldalára. Ha még nem utaltál PayPal-on és segítségre van szükséged, kattints a PAYPAL HASZNÁLATA gombra!

Adomány adatok

Adományozói adatok

Kérlek, várj néhány másodpercet, amíg átirányítunk a PayPal-ra 
Kérlek, várj néhány másodpercet, míg a folyat lezárul! 

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁST!
Adományodat a következő számlaszámra utalhatod vagy fizetheted be:

DOG PLUSZ FELELŐS ÁLLATTARTÓK EGYESÜLETE
10918001-00000122-50590006 (Unicredit Bank)

UTALÁS KÜLFÖLDRŐL
BIC (SWIFT) CODE: BACXHUHB
IBAN: HU79 1091 8001 0000 0122 5059 0006

KATTINTS AZ ADOMÁNYOZÁS GOMBRA! Az adományozáshoz szükséges bankszámla adatokat az email címedre is elküldjük.

Kérlek, várj néhány másodpercet! 
Köszönjük, az utalással kapcsolatos információkat elküldtük email címedre.
Töltsd ki a kötelező mezőket!
Kérlek, érvényes emailt adj meg!
Kérlek, érvényes összeget adj meg!

Amit a mentett kutyák átélnek a rettegéstől a bizalomig...

Sok rettegő kutyának segítettünk már újra bízni és ebben a rövid videóban bemutatjuk, hogy mit élnek át a több hét vagy hónap alatt. Kevés olyan felemelő dolog van az életben, mint egy rettegő kutyának visszaadni a hitet és a reményt. Csodálatos érzés, amikor hónapok vagy évek után ragyogni kezd a szeme, örömében ugat, csóválja a farkát és úgy örül, ahogy talán még soha előtte…

Egyesületünk gondozásában átlagosan 10-15 mentett kutya van. Közülük a legtöbb kutya olyan viselkedésbeli problémával rendelkezik, mely lehetetlenné teszi örökbe adásukat, extrém félős, agresszív vagy nehezen kezelhető kutyákat készítünk fel a mindennapi életre rehabilitációs programunk keretében.  A mentett kutyákat családi környezetben tartjuk, a kutyák legkevesebb néhány hónapot vannak gondozásunkban, de inkább sokkal többet, akár több évet is. Mentett kutyáink száraz eledel igénye havi szinten a kutyák számától és évszaktól függően 100-150 kg, melynek kb. felét kapjuk meg adományként, ezért mindig szükségünk van olyan támogatókra, akik segítik mentett kutyáink ellátását, kutyaeledellel, illetve pénzadománnyal.