ADOMÁNYOZZ BOLDOGSÁGOT MENTETT KUTYÁKNAK!

A Dog Plusz Egyesület és a Siófoki Állatvédő Alapítvány közös adomány gyűjtésének fő célja, hogy minél több mentett kutyának segíthessünk.
A Siófoki Állatvédő Alapítvány menhelyén átlagosan 180-200 kutya van. Az alapítvány fő célja, hogy segítsen az elkóborolt, elhagyott állatokon, biztosítsa élelmezésüket, egészségügyi ellátásukat, megfelelő elhelyezésüket. Fő céljaik, hogy minél több kutyának találjunk megfelelő, végleges otthont, orvosi ellátást, ivartalanítást biztosítsanak a mentett kutyáknak, valamint tudatosítsák az emberekben a helyes állattartási morált, az állatok védelmét, az erőszak és az állatkínzások elkerülése végett.
A Dog Plusz Egyesület fő célja, hogy minél szélesebb körben ismertté tegye a felelősségteljes kutyatartás szempontjait, minél több mentett kutyát megtanítsanak félelem nélkül élni, és szeretnék tevékenységeink által jobbá tenni az emberek és négylábú társaink életét! Rehabilitációs programjuk keretében, a sok esetben megkínzott, megvert, lelkileg összetört kutyákat megtanítják mindenre az alapoktól. Az állatkínzás áldozatainak nagyon sok időre van szüksége ahhoz, hogy ne féljenek az emberektől, ezért egy-egy kutya hosszú ideig van gondozásukba, mielőtt új családot találnak neki. A kutyák legkevesebb néhány hónapot vannak gondozásunkban, de inkább sokkal többet, akár több évet is.

AMIT A MENTETT KUTYÁK ÁTÉLNEK A RETTEGÉSTŐL A BIZALOMIG...

Sok rettegő kutyának segítettünk már újra bízni és ebben a rövid videóban bemutatjuk, hogy mit élnek át a több hét vagy hónap alatt. Kevés olyan felemelő dolog van az életben, mint egy rettegő kutyának visszaadni a hitet és a reményt. Csodálatos érzés, amikor hónapok vagy évek után ragyogni kezd a szeme, örömében ugat, csóválja a farkát és úgy örül, ahogy talán még soha előtte…

Kérlek, támogasd munkánkat, hogy minél több nehéz sorsú kutyának segíthessünk!

A banki átutaláshoz töltsd ki az űrlapot, választ a "Banki átutalás" fület és kattints az ADOMÁNYOZÁS gombra, majd kövesd az oldalon található instrukciókat! A bankkártyás adományozáshoz töltsd ki az űrlapot és kattints az ADOMÁNYOZÁS gombra, ekkor átirányításra kerülsz a PayPal oldalára. Ha még nem utaltál PayPal-on és segítségre van szükséged, kattints a PAYPAL HASZNÁLATA gombra!

Adomány adatai

Adományozó adatai

Kérlek, várj néhány másodpercet, amíg átirányítunk a PayPal-ra 
Kérlek, várj néhány másodpercet, míg a folyat lezárul! 

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁST!
Adományodat a következő számlaszámra utalhatod vagy fizetheted be:

DOG PLUSZ FELELŐS ÁLLATTARTÓK EGYESÜLETE
10918001-00000122-50590006 (Unicredit Bank)

UTALÁS KÜLFÖLDRŐL
BIC (SWIFT) CODE: BACXHUHB
IBAN: HU79 1091 8001 0000 0122 5059 0006

KATTINTS AZ ADOMÁNYOZÁS GOMBRA! Az adományozáshoz szükséges bankszámla adatokat az email címedre is elküldjük.

Kérlek, várj néhány másodpercet! 
Köszönjük, az utalással kapcsolatos információkat elküldtük email címedre.
Kérlek, töltsd ki a kötelező mezőket!
Érvénytelen email
Érvénytelen összeg