Mentett kutyáink (folyamatosan frissítve) Ők nem "csak" kutyák... ők a barátaink, akik tőlünk várják, hogy megmutassuk nekik a világ minden csodáját...

Bambi

Bambi

Bambit egy erdőben találták nyolc hónapos korában, azután a Kóborka menhelyre került. Amikor megláttam, tudtam, hogy nálunk a helye. Hónapokon át nem tudtuk megérinteni, aztán megtört a jég és mára már nagyon kedves velünk. Idegenekkel nehezen ismerkedik, de akit megszeret, ahhoz nagyon ragaszkodik. Kutyákkal jól kijön, nagytestűekkel is, szobatiszta és pórázon szépen sétál. Szeretne egy olyan gazdit, akinek ő lehet a szeme fénye és aki elfogadja, hogy mindenhez több időre van szüksége, mint más kutyáknak.

Születési idő: 2013. 01. Neme: kan Magasság:26 cm Testsúly: 5 kg

Ivartalanítva: igen Érkezés: 2013. 10.

Chilli egy nagyon kedves, nagyon érzékeny holland juhász szuka kutya. Egy másik állatvédő szervezettől került hozzánk. Más kutyákkal nagyon barátságos, szukákkal és kanokkal egyaránt. Nagyon szereti az embereket, szeret bújni, de leginkább otthon, a biztonságos környezetben szeret lenni. Autóban szépen utazik, egyedüllétet jól bírja.

Születési idő: 2016. Neme: szuka Magasság: 55 cm Testsúly: 20 kg

Ivartalanítva: igen Érkezés: 2017. 09.

Red egy holland juhász kan kutya, aki agresszió problémái miatt került hozzánk. Sajnos a kölyök kori szocializáció elmaradása miatt olyan súlyos agresszió alakult ki nála, hogy stresszes helyzetben a gazdája ellen fordul a mai napig. Egyébként egy végtelenül kedves kutya, a saját falka szuka kutyáit szereti, a kanokkal agresszív, és más szukákat is nehezen visel el.

Születési idő: 2014. Neme: kan Magasság: 55 cm Testsúly: 20 kg

Érkezés: 2015. 09.