Állatvédő egyesületünk fő célja, hogy minél több bántalmazott kutyát tanítsunk meg újra bízni. Rehabilitációs programunk keretében, a sok esetben megkínzott, megvert, lelkileg összetört kutyát kell megtanítani mindenre az alapoktól. Az állatkínzás áldozatainak nagyon sok időre van szüksége ahhoz, hogy ne féljenek az emberektől, ezért egy-egy kutya hosszú ideig van gondozásunkba, mielőtt új családot keresünk neki. A kutyák legkevesebb néhány hónapot vannak gondozásunkban, de inkább sokkal többet, akár több évet is.

Segíséget kérünk, 18 kutyával költöznünk kell!

A Dog Plusz Egyesület alapító vezetője vagyok és most segítséget kérünk. Jelenleg egy bérelt házban lakunk 18 kutyával és az volt a tervünk, hogy néhány éven belül megvásároljuk a házat. Sajnos azonban néhány hete kiderült, hogy a házon olyan mértékű végrehajtás van, hogy esélyünk sincs arra, hogy a ház valaha a miénk legyen. 4 éve élünk itt és az volt az álmunk, hogy itt fogjuk leélni az életünket kutyáinkkal... Probléma az is, hogy a 4 év alatt, mióta itt lakunk, már többször volt árverésen a ház és félünk, hogy bármikor eladhatják.

Ezért egyetlen lehetőségnek azt láttuk, hogy gyorsan keressünk egy olcsó felújíásra szoruló házat és találtunk is egyet 4 millió forintért. A ház 120 négyzetméteres + melléképületek és 1300 négyzetméteres az udvar. A ház nagyon rossz állapotban van, teljesen fel kell újítani és az udvar nincs körbe kerítve. A házat lefoglalóztuk és kb. 3 millió forint már megvan.

Igyekszünk megoldani az összeg összegyűjtését saját keresetünkből. Vállalkozásunkban webfejlesztéssel, honlapok és webáruházak készítésével, online marketinggel foglalkozunk. Jelenleg rengeteg munkánk van, mindent elvállalunk, hogy minél több pénzt tudjunk összeszedni és minél kevesebbet kelljen másoktól kérni.

A fizetési határidő rohamosan közelít és szeretnénk is minél előbb kifizetni, hogy neki tudjunk állni a felújításnak és a nyár folyamán költözhessünk.

Szükségünk van a segítségetekre!

Akárhogyan is igyekszünk, szükségünk van külső segítségre, támogatásra. Jelenleg még 1-1,5 millió forint hiányzik, hogy a vételárat biztonsággal ki tudjuk fizetni.

Kérünk mindenkit segítsen, hogy minél előbb összejöjjön a pénz és minél előbb biztonságos lakhatást tudjunk biztosítani kutyáinknak!

DOG PLUSZ FELELŐS ÁLLATTARTÓK EGYESÜLETE
10918001-00000122-50590006 (Unicredit Bank)

UTALÁS KÜLFÖLDRŐL
BIC (SWIFT) CODE: BACXHUHB
IBAN: HU79 1091 8001 0000 0122 5059 0006

A bankkártyás adományozáshoz töltsd ki az űrlapot és kattints az ADOMÁNYOZÁS gombra, ekkor átirányításra kerülsz a PayPal oldalára. Ha még nem utaltál PayPal-on és segítségre van szükséged, kattints a PAYPAL HASZNÁLATA gombra!

A képeken az udvar és a ház egy része, illetve a kert egy része.  A felső képen látható a szomszéd háza, itt majd betonkerítés lesz. Az alsó képen a ház mögötti udvar rész egy része látszik, erdővel, dombbal határolt, L alakú telek.

Ha kérdésed van, írj üzenetet!

Üzenet küldéshez minden *-gal jelölt mező kitöltése kötelező.

Adomány adatai

Adományozó adatai

Kérlek, várj néhány másodpercet, amíg átirányítunk a PayPal-ra 
Kérlek, várj néhány másodpercet, míg a folyat lezárul! 

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁST!
Adományodat a következő számlaszámra utalhatod vagy fizetheted be:

DOG PLUSZ FELELŐS ÁLLATTARTÓK EGYESÜLETE
10918001-00000122-50590006 (Unicredit Bank)

UTALÁS KÜLFÖLDRŐL
BIC (SWIFT) CODE: BACXHUHB
IBAN: HU79 1091 8001 0000 0122 5059 0006

KATTINTS AZ ADOMÁNYOZÁS GOMBRA! Az adományozáshoz szükséges bankszámla adatokat az email címedre is elküldjük.

Kérlek, várj néhány másodpercet! 
Köszönjük, az utalással kapcsolatos információkat elküldtük email címedre.
Kérlek töltsd ki az összes kötelező mezőt!
Kérlek valós email címet adjál meg!
Kérlek valós összeget adjál meg!

Hogyan segíhetsz?

Egyrészt úgy, hogy igénybe veszed vagy ajánlod webfejlesztő vállalkozásunkat, hogy minél több munkánk legyen. Kattints a gombra a részletekért!

Magánszemélyként a Dog Plusz Egyesületnek nyújtott pénzbeli támogatással is segíhetsz, ehhez kérlek töltsd ki az űrlapot!

Ha vállalkozásként szeretnél támogatást adni, akkor adókedvezményben részesülsz, mivel közhasznú szervezet vagyunk.

Ennek részleteiről itt olvashatsz: