Jótékonysági est bántalmazott kutyákért világhírű táncosokkal

Tavasszal keresete meg egyesületünket Tünde, aki szívén viseli a nehéz sorsú kutyák és az őket segítő szervezetek támogatását. Már nem első alkalommal szervez barátai segítségével jótékonysági táncos estet mentett kutyák támogatására. Tünde öt évvel ezelőtt veszítette el kutyusát és azóta úgy alakult az élete, hogy nem tud másik kutyát felelősen vállalni, ezért igyekszik minél több kutyuson segíteni. 

Számunkra nagyon megtisztelő és nagyon megható, hogy a mostani jótékonysági estet a mi egyesületünk támogatására szervezik. Az elmúlt hónapokban sokat beszélgettünk (Facebook-on) Tündével és egy csupaszív, önzetlen, csodálatos embert ismertem meg. És természetesen óriási megtiszteltetésnek tartom, hogy közel húsz táncos és tánccsoport támogatja a rendezvényt részvételével.  A fellépők közt ott lesz Effendi Dabkeh Troupe (Moha & Ricky), Amira Art Company, Shaba Wollner és a Shaba Oriental Art, világhírű táncosokkal, valamint még sokan mások:

Báti Anita Nitah és tanítványai, Raqs Tabla, Nimfeum haladó csoportja, Lebenszky Lia, Dutka Dia és a Bastet Orientális Tánc Egyesület, Haifa Hastánc Csoport, Henna Hastánc Csoport, Ezerkincs Tánc Csoport, Tribal Cats, Ízisz Gyöngyszemei, Ádám Gréta, Nurgül és a Pécsi Rózsa Egyesület, Szabó Kriszti – Kovács Kálmán duó, Kállai Lili, Kositzky Edit Johara és a Johara hastánc csoport, Takács Tünde Dirah és a Bashirah hastánc csoport.

A közönség sokféle orientális táncot láthat a hastánctól a fúziós táncokig, melyek néhány órára elrepítik a csodálatos keleti kultúrákba.
Természetesen a Dog Plusz Egyesület egyik kutyusa, Brandy is jelen lesz. Brandy egy öt és féléves rövid szőrű belga juhász és aki az egyesület bemutató csapatának tagja és az estre egy meglepetéssel készülünk nektek 🙂 Az egyesület fő célja, hogy segítse a kutyatartási kultúra fejlődését és szeretnénk, ha minél kevesebb bántalmazott kutya lenne Magyarországon. Ennek érdekében nagyon fontosnak tartjuk a széleskörű ismeretterjesztést, melynek egyik leghatékonyabb módja a kutyás bemutatók tartása óvodákban, iskolákban, rendezvényeken.

Támogatóink jóvoltából lesz tombolasorsolás is, szebbnél-szebb ásvány- és üvegékszerekért, kutyaeledel csomagért, kedvezményes szállás kuponért és a fődíj egy 3 nap/2 éjszakás üdülés lesz 2 fő részére korlátlan wellness használattal a Badacsonyörsön található Oázis a Klastromhoz Vendégházban. További támogatóink: Ásvány Szabó és Bíbor Labor

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1874875399497989/

Rendezvény részletei:

Időpont: 2017. szeptember 9. 17-20 óráig
Helyszín: Darshan Udvar Étterem (Étkezési lehetőség rendezvény előtt vagy után, italfogyasztás közben is lehetséges)
Cím: 1088 Budapest, Krúdy Gyula utca 7.

Támogatói jegy ára: 1500 Ft
Jegyrendelés: 06 20 972 5966, [email protected]

Jegyek korlátozott számban elővételben válthatók! 

Tombola: 200 Ft

Az est teljes bevételével a Dog Plusz Egyesület mentett kutyáit támogatják!

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!